Skijanje Sport

Zlatiborski smučari osvojili šest medalja u BiH

U nedelju 26.februara smučari SK Zvezda i SK Zlatibor su učestovovali na takmičenju Kup “Istočni stari grad 2017” na stazi  Cmiljevo polje, na Vučijoj Luci.

U deset kategorija se nadmetalo 75 takmičara iz osam klubova: SK Zvezda, SK Zlatibor i SK Sjenica iz Republike Srbije, kao i smučari iz smučarskih klubova iz Bosne i Hercegovine SK Sarajevo – Istočno Sarajevo, SK Romanija – Pale, SK Sirokača – Sarajevo i Glasinac Sokolac.

Mladi zlatiborski smučari su na ovom takmičenju osvojili šest medalja. Mina Ilić (SK Zvezda) je u apsolutnoj kategoriji osvojila drugo mesto, kao i mlada Milena Bujišić (SK Zlatibor) u kategoriji mlađe pionirke. Bronzane medalje su osvojili Jelena Đorđević (SK Zlatibor), Đorđe Paunović (SK Zvezda), Anđela Jovanović (SK Zvezda) i Isidora Ćupović (SK Zlatibor).

Najuspješniji su bili smučari iz Smučarskog kluba Mladen Grujić iz Istočnog Starog Grada, sa ukupno 7 medalja,od čega su 4 zlatne, drugi su bili smučari iz SK Romanija Pale, dok su treći bili učesnici iz SK Sarajevo – Istočno Sarajevo.

 

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

Slika dana

Rubrike

Arhiva

%d bloggers like this: