fbpx
Seminari Turizam

14.Savetovanje o zaštiti bilja na Zlatiboru

I ove godine hotel Palisad na Zlatiboru je domaćin savetovanja koje organizuje Društvo za zaštitu bilja. Ovo je četrnaesto savetovanje po redu a planirano je da se u četiri dana predstave radovi vezani za štetne organizme u svim oblastima poljoprivredne proizvodnje (ratarstvo, povrtarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo, šumarstvu, hortikulturi i lekovitom bilju). Na skupu će se takođe govoriti o primenama pesticida i rezistentnosti, biološkoj zaštiti biljaka i o prognozama štetnih organizama u narednom periodu.

Registracija učesnika je planirana za ponedeljak, 27.novembar a u utorak će se prisutnima obratiti Brankica Tanović, Vera Stojšin i Slobodan Kuzmanović.

Sve učesnike savetovanja očekuju interesantna predavanja a prvog dana će svoje radove među ostalim predstaviti i Vladimir Crnojević na temu Digitalna poljoprivreda Srbije i Vincent Michel koji će govoriti o Nehemijskim merama suzbijanja zemljišnih patogena hortikulturnih biljaka.

Ovo naučno savetovanje je jedno od najmasovnijih u Srbiji a organizatori ove godine očekuju više od 350 učesnika.  Ovo je jedinstvena prilika za razmenu informacija o aktuelnim problemima i afirmaciju kadrova u oblasti zaštite bilja.

Svoje proizvode će ovom prilikom predstaviti i najpoznatije kompanije iz oblasti zaštite bilja kao što su Agromarket, Chemical Agrosava, Delta Agrar, Bayer, Nitro Pet, Hi Župa, TMG Solutions, Fitofarmacija, BASF Srbija, Stockton…

Kompletan program Savetovanja možete pogledati ovde.

Slika dana

Kupindo