fbpx
T-Info Turizam

Ekipa turskog kanala 7 posetila Zlatibor

Na Zlatiboru je boravila televizijska ekipa iz Istanbula, koja se u organizaciji TO Srbije nalazi u studijskog poseti našoj zemlji. Novinari Tunca Ozlem, Esirgenc Yasin i Esirgenc Yakupcan pripremaju televizijsku emisiju „Dünyayı Geziyorum“ o turističkim putovanjima i gastronomskoj ponudi, koja se emituje na najgledanijoj turskoj televiziji „Kanal 7“.

Turistička organizacija „Zlatibor“ je podržala ovo studijsko putovanje i novinare iz Turske upoznala sa bogatom turističkom ponudom naše planine. Tako da će se prirodne lepote Zlatibora, kao i kulturna ponuda naći na turskom kanalu. Novinari su pored turističkog centra Zlatibora posetili Stopića pećinu i Muzej na otvorenom u Sirogojnu. U krčmi Muzeja učili su da prave kolač „Staro selo“, a u restoranu „Perun“ im je predstavljen  čuveni „Planinski doručak“.


Gostima iz Turske se svideo i Dino park a u komentaru na ovu fotografiju piše “Srbija je idealna za odmor sa decom. A na Zlatiboru se nalazi veličanstveni dino park koji čeka da ga otkrijete”.

Koliko su bili oduševljeni prijemom i ljubaznošću domaćina na Zlatiboru,  govori činjenica da su obećali da će se vratiti na planinu kako bi snimali zimske pejzaže i sadržaje.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829