fbpx
T-Info Turizam

Foto konkurs #Moja zapadna Srbija

Turistička organizacija Zapadne Srbije i ove godine organizuje zanimljivu foto nagradnu igru. Potrebno je da napravite fotografiju ili video iz prvog lica sa Zlatibora, Zlatara, Uvca, Tare, Drine ili bilo kog drugog dela Zapadne Srbije, podelite ih na Instagramu ili Fejsbuku i možete osvojiti besplatni vikend u nekoj od prelepih destinacija ove regije.

Ovo će biti treća godina kako TO Zapadne Srbije u saradnji sa agencijom Etourism Consulting organizuje ovu nagradnu igru. Ono što ovu kampanju čini drugačijom od drugih je uslov da se digitalni vizuelni sadržaji kreiraju isključivo iz prvog lica, jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim turistima šta oni mogu doživeti u Zapadnoj Srbiji i kako će ti doživljaj konkretno izgledati.

U konkurenciju za nagrade ulaze fotografije nastale na prostoru opština Bajina Bašta, Čajetina, Nova Varoš, Prijepolje, Lučani, Sjenica, Kosjerić, Požega, Golija, Arilje, Ivanjica i gradova Čačka i Užica.

Pored sadržaja koji kreiraju sami turisti kampanju prate i kratke video priče o malim-velikim ljudima iz Zapadne Srbije, njihovom životu i radu u regiji. U svega 60 sekundi svoje priče su do sada ispričali Željko Sredić vlasnik etno sela Gostoljublje, glumac Milan Milosavljević koji je zaštitno lice Nušićijade, Borivoje Šišović poznatiji kao „Zlatiborski žbun“, vlasnik agencije Taratours Goran Glišić.

I tako, dok turisti promovišu same turističke doživljaje svojim fotografijama, ove kratke video priče promovišu zaljubljenost lokalnog stanovništva u svoju regiju, što je i osnovni preduslov kvalitetnog turizma.

Pod heštagom #MojaZapadnaSrbija do sada je na društvenim mrežama objavljeno više od 20.000 sjajnih fotografija i kratkih video snimaka koji prikazuju najlepše doživljaje iz Zapadne Srbije na Instagramu i Fejsbuku. Možete ih pogledati i sami na ovom linku.

Za autore najlepših fotografija su obezbeđene izuzetno lepe nagrade u vidu smeštaja u ovoj turističkoj regiji. Ove godine kampanja traje do 15. oktobra, a na kraju će najlepša fotografija osvojiti i glavnu nagradu.

Najlepše fotografije i segmenti video klipova će se naći u promotivnom spotu regije Zapadna Srbija koji će biti prikazivan na sajmovima širom sveta.

Kako da i vi učestvujete u kampanji i osvojite vredne nagrade?

Da biste učestvovali u kampanji potrebno je da načinite samo 3 koraka:

  1. Posetite bilo koji deo Zapadne Srbije – Tara, Zlatar, Zlatibor, Uvac, Ivanjica, Užice,… vi birate!
  2. Napravite fotografiju ili video iz prvog lica koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije;
  3. Šerujte na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija.

Eto idealne prilike da baš vaša fotografija obiđe svet ali i da ujedno osvojite i besplatan boravak u nekoj od destinacija prelepe Zapadne Srbije! Dodatne informacije o kampanji i pravila učestvovanja nalaze se na www.mojazapadnasrbija.rs.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

October 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031