fbpx
T-Info Turizam

Gondolin branč u vazduhu osvojio posetioce Sajma

Na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu svoju ponudu je predstavila i zlatiborska Gold gondola. U sklopu promocije najduže panoramske gondole na svetu posetioci panel diskusije “Online plaćanje u turizmu – trendovi i izazovi” su mogli da degustiraju najukusnije zlatiborske specijalitete. Ovi zanimljivo dekorisani, a nadasve ukusni specijaliteti od skora mogu da se probaju i tokom vožnje gondolom u okviru usluga “romantična vožnja” i “branč u vazduhu”.

Učesnici panela i posetioci su mogli da osete ukus jestvog suvenira branča u vazduhu i dožive duh tradicije degustirajući pršutu, slaninu, kulen, domaću pitu i sir koje su napravili lokalni proizvođači iz zlatiborskih sela. Uz ovaj raznovrstan planinski obrok posluženi su domaća rakija, sokovi i voda, a na bogatoj trpezi našle su se slatki zalogaji iz romantičnog putovanja – praline, voće i šampanjac.

Pored izvrsnog ukusa i velikog izbora specijaliteta, na goste je poseban utisak ostavila sama postavka trpeze koja je dekorisana na takav način da je spojila tradicionalno i moderno što najbolje predstavlja ponudu Gold gondole namenjenu potrebama savremenog turiste.

O karakteristikama gondole, novim uslugama i sadržajima na trasi posetioci će moći da saznaju više na Beogradskom sajmu do nedelje 26. februara u hali 4.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930