fbpx
T-Info Turizam

Holanđani otvorili sezonu kampovanja na Zlatiboru

Kamp turističke organizacije Zlatibor je u ponedeljak 23.aprila počeo sa radom a prvi gosti su stigli iz Holandije. Odmah za njima su stigli i gosti iz Nemačke i Austrije.

“Ovih dana u kamp stižu prvenstveno individualni gosti, a organizovane grupe očekujemo sredinom maja. U prethodnom periodu su najbrojniji bili upravo gosti iz Holandije, a ove godine očekujemo dolazak gostiju iz Nemačke, Češke, Poljske, Slovenije i Velike Britanije.”, rekao je za zlatibor.tv Momčilo Mihailović.

Zaposleni u kampu se trude da boravak gostima bude što prijatniji i ugodniji a deo standardne ponude su i izleti u Sirogojno, Stopića pećinu, Gostilje, Tornik i Mokru Goru kako bi se posetioci upoznali i sa lepotama zlatiborskog kraja. Prema dosadašnjem interesovanju u TO Zlatibor veruju da će predstojeća kamping sezona biti uspešna i po svemu sudeći i bolja od prethodne.

Kamp “Zlatibor” ima 60 kamp jedinica i više lokacija za šatore, u izuzetno očuvanom prirodnom okruženju površine 1,5 hektara. Zadovoljava standarde za 3 zvezdice.

Kamp poseduje zajedničku prostoriju za boravak gostiju, recepciju, kuhinju sa pratećom opremom, prostor za pranje veša i održavanje higijene, unutrašnje i spoljašnje tuš kabine, letnjikovac, prostor za odlaganje smeća, uređaj za pražnjenje otpadnih voda, kao i prostor za pranje vozila. U kampu je dostupan telefonski priključak i bežični internet.

Svaka parcela ima priključke za vodu i struju, a obezbeđen je i dovoljan broj parking mesta. U letnjikovcu je gostima dostupan roštilj sa pratećom opremom. Pored kamp jedinica, gostima su na raspolaganju i 22 ležaja u 10 soba. Svi sadržaji su prilagođeni osobama sa posebnim potrebama.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031