fbpx
T-Info Turizam

Kaubojski grad “El Paso city” ponovo otvoren za posetioce

“El Paso City” od petka 15.aprila radi svakog dana od 9 do 20 časova. Posetioci će moći da uživaju u zanimljivim sadržajima, kao što su tjubig, jahanje konja i ponija, gađanje mete lukom i strelom, gađanje mete vazdušnim pištoljem, sekiromet. Ne treba zaboraviti i ono što čini srž divljeg zapada a to je rodeo i jahanje mehaničkog bika.

Kada je u pitanju gastronomija posetioci mogu da posete restoran i salun. Na meniju su dobro poznati specijaliteti kao što su domaća juneća čorba, ćevapi, pica ali i hrana divljeg zapada, takosi sa piletninom, western stek, biftek, sveža pastrmka… U salunu će posetioce dočekati atmosfera divljeg zapada, čojani stolovi i barske stolice sa sedlima.

Ljubitelji divljeg zapada mogu i da odsednu u “El Paso City” a na raspolaganju im je posve neobičan i zanimljiv smeštaj. Gosti mogu da biraju da li će prenoćiti u indijanskom vigvamu, karavanskim kočijama, kaubojskom hotelu, kućicama na drvetu ili u tradicionalnim srpskim brvnarama. Što se cene smeštaja tiče ona se kreće od 40 eura do 120 u zavisnosti od vrste smeštaja i broja osoba.

“El Paso City” se nalazi na magistralnom putu Čajetina – Nova Varoš, na 14 km od Zlatibora i predstavlja idealno mesto kako za dnevni izlet tako i odmor u prirodi.

Park je za kratko vreme postao jedan od nezaobilaznih atrakcija za turiste koje borave na Zlatiboru, a njegov sadržaj zanimljiv je za posetioce svih uzrasta. Više informacija o svim sadržajima parka zainteresovani mogu dobiti na internet stranici elpasozlatibor.com

Cena karte je 500 dinara za odrasle, 350 dinara za decu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930