fbpx
T-Info Turizam

Majstori fotografije dolaze na Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor je ove godine u saradnji sa Foto-savezom Srbije organizuje Foto-susret “Zlatibor 2018”. U tri dana (10.05-13.05) devetnaest vrsnih fotografa iz Srbije i Makedonije će pokušati da ovekoveče lepote Zlatibora. Po prvi put pojedini predeli Zlatibora će se naći u fokusu i objektivu vrhunskih fotografa koji prirodu doživljavaju na poseban način.

Svoje učešće na ovom skupu su potvrdili Branislav Brkić (majstor fotografije), Boris Nikolašević (umetnički fotograf), Ljiljana Jovanović (umetnički fotograf), Snežana Lerh (umetnički fotograf), Dragan Babović, Dragana Janković, Zoran Milutinović, Violeta Milutinović (Beograd), Ištvan Virag,  Branko Milešević (Sombor), Milorad Milićević (Leskovac), Milovan Ulićević (Lovćenac), Radisav Filipović (Leskovac), Slavoljub Radojević (Kragujevac), Miroslav Jeremić (Valjevo), Vladimir Mijailović (Požega) i Miroslav Predojević, predsednik Foto-saveza Srbije.. Pored fotografa iz Srbije Zlatibor će posetiti i gosti iz Makedonije Bora Rudić, majstor fotografije i predsednik Foto-saveza Makedonije i Vladimir Arsovski (umetnički fotograf).

Ovom prilikom je planirana i radionica fotografije na temu Panoramska fotografija koju će voditi Branko Milešević. Na kraju ove manifestacije planirano je da žiri Foto saveza i Turističke organizacije Zlatibora izaberu najlepše fotografije.

Dok čekamo fotografije majstora uživajte u prizorima Zlatibora iz naše arhive.

 

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930