fbpx
T-Info Turizam

Mali broj prijavljenih izdavalaca za odmor uz vaučere

Ministarstvo turizma je danas objavilo listu na kojoj se nalazi 43 ugostiteljska objekta koja su se prijavila za učešće u programu Odmor uz vaučere. Kada je u pitanju Zlatibor vaučere će od prvog februara primati samo osam izdavalaca i to su Vila Vidikovc, Vila Knez, Vila Aleksandra, apartmani Oko, apartmani Milekić, apartmani Brvnara Mont, apartmani Ivana i apartmani Gavrilov 2.

Kako smo nezvanično saznali do danas je u Ministarstvo prispelo oko 60 prijava od kojih je trećina imala nedostatke. Pojedini zlatiborski izdavaoci su iznenađeni činjenicom da se nisu našli na objavljenoj listi iako su uredno poslali dokumentaciju još početkom prošle nedelje.

Imajući u vidu kalendar većina koja je poslala prijave a nisu se našli na listi objavljenoj danas naći će se na listi izdavalaca najverovatnije 10.januara. Ovo u praksi znači da će prve rezervacije moći da se izdaju za termine od 11.februara.

Ako se pogleda praksa prethodnih godina broj izdavalaca na prvoj listi je bio višestruko veći tako je 2019.godine na prvoj listi bilo upisano 146 izdavalaca. Zašto se na listi našao mali broj izdavalaca videće se narednih dana.

Jul

Kupindo