fbpx
T-Info Turizam

Nova promocija Zlatibora – BG noćni market

Turistička organizacija Zlatibor učestvovaće u događaju “Beogradski Noćni Market” koji se održava 22. decembra 2017. godine, na pijaci Skadarlija (Bajloni) u Beogradu, u periodu od 18.00 do 24.00 časa.

Beogradski Noćni Market je manifestacija koja se održava na gradskim pijacama Beograda u večernjim satima, kada pored najboljih pijačnih prodavaca na tezgama izlažu i najbolji restorani, mladi dizajneri, proizvođači delikatesa, umetnici, vinarije i ostali ugostitelji, koji od pijaca na taj dan prave najveći restoran i najveću umetničku izložbu pod otvorenim nebom.

Prvi put ove godine posetioci Beogradskog Noćnog Marketa imaće priliku da posete štand Zlatibora i da se na interesantan način upoznaju sa turističkom ponudom najposećenije srpske planine. Učešće Zlatibora na ovom događaju biće idealna prilika da se svim zaljubljenicima zime i snežnih čarolija predstavi savršen način da provedu predstojeće praznike, raspuste i odmore.

Ovo je najveći festival dizajna, zanatstva, hrane i pića pod otvorenim nebom! Sa preko 200 izlagača iz zemlje, ali i regiona, Beogradski Noćni Market je najveći tržni centar jedinstvene i unikatne robe, a ovo će biti jedanaesti po redu.

Umetnici, dizajneri, zanatlije, šampioni pijace, naši najbolji restorani, vinari i kraft pivari, očekuju vas u najlepšem pretprazničnom raspoloženju uz fantastičan program i zabavu za najmlađe! Posetioce marketa će zabaviti DJ Brrkati, Bambolerossi, a planiran je i mini koncert iznenađenja za sve ljubitelje klasike!

Organizatori obećavaju topli provod, uz dosta pozitivne energije koja diže temperaturu i u najhladnijim krajevima, a biće i tople hrane, kuvanog vina i rakije…

Izvor: TO Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829