fbpx
T-Info Turizam

Novinari RTRS posetili Zlatibor

Da Zlatibor bogatstvom turističkih sadržaja privlači sve veći broj stranih gostiju, imali su priliku da zabeleže i novinari Radio televizije Republike Srpske koji su bili gosti Turističke organizacije Zlatibor.

Prvog dana posete Zlatiboru, novinari iz Istočnog Sarajeva obišli su Stopića pećinu, Muzej „Staro selo“ i prodavnicu džempera u Sirogojnu, vodopad u Gostilju, kupalište Boškovu vodu u Ljubišu, dok je drugi dan više bio posvećen sadržajima koji se gostima nude u samom centru planine (Dino park, Avantura park, bazeni, ponuda na zlatiborskoj pijaci i drugi).

O razvoju opštine i raznolikoj turističkoj ponudi govorili su im predsednik opštine Čajetine Milan Stamatović i direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović.

Obilazeći Zlatibor, primetili su da Zlatibor nije omiljena letnja destinacija samo domaćih turista, već su sreli i goste iz Kine, Rusije, Ukrajine, dok su im gosti iz Nigerije preneli svoje impresije o boravku na najposećenijoj srpskoj planini.

Cilj ove posete je promocija turističke ponude i predstavljanje najatraktivnijih i najzanimljivijih sadržaja gledaocima Radio televizije Republike Srpske, kako bi ih na najlepši način motivisali da posete Zlatibor i obiđu sve njegove turističke lokalitete.

Izvor: TO Zlatibor

Slika dana

Kupindo