fbpx
T-Info Turizam

Novogodišnji koncert Harisa Džinovića na Zlatiboru

Opština Čajetina i TO Zlatibor su za predstojeće novogodišnje praznike pripremili bogat novogodišnji program. Ovim povodom je organizovana i konferencija za medije.  U tri dana na Zlatiboru će biti organizovana tri velika koncerta.

haris-najava

U novogodišnjoj noći na Kraljevom trgu će nastupiti Haris Džinović, a po tradiciji biće organizovan veliki vatromet uz trubače Marka Gligorijevića.

Prvog januara, će na Kraljevom trgu nastupiti Riblja čorba, a 2.januar je rezervisan za koncert Željka Joksimovića.

Gitarski solo - Džindžer
Riblja Čorba

Ovim povodom je organiyovana konferencija za medije u TO Zlatibor na kojoj su govorili Arsen Djurić, zamenik predednika opštine Čajetina, Vladimir Živanović, direktor TO Zlatiobor i Branko Blagojević, rukovodilac Ski centra Tornik.

Arsen Đurić je ovom prilikom govorio i o novim sadržajima koji će biti spremni za predstojeću zimsku sezonu. Goste će na Zlatiboru dočekati nova praznična rasveta u koju je opština Čajetina uložila 1,2 miliona dinara. Takođe, ove sezone će iznajmljivanje konja biti organizovano na novoj uređenoj lokaciji gde će biti znatno bolji uslovi.

joksimovic

Direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović je govorio o planovima za ovu zimsku sezonu. On je rekao da su ove godine planirani trodnevni novogodišnji aranžmani. Cene u hotelima se kreću od 12.000 do 48.000 dok se u privatnom smeštaju cene zakupa apartmana kreću od 40 evra za noć.

Pored dočeka na Kraljevom trgu, svi hoteli će organizovati proslave nove godine. U Hotelu Palisad će ove godine u novogodišnjoj noći nastupati Ana Kokić. Većina kafića i restorana na Zlatiboru će takođe organizovati dočeke, po cenama od 20 do 65 evra.

konferencija16-1

Živanović je istakao da Zlatibor ove godine ima oko hiljadu ležajeva više nego pre i da je ukupan broj raspoloživih ležaja oko 22.000 u privatnom smeštaju i oko 4.000 u hotelima. Što se cena generalno tiče one su uglavnom ostale na istom niovu kao prošle godine, zaključio je direktor TO Zlatibora.

Rukovidilac Ski centra Tornik, Branko Blagojević je predstavio ponudu ovog skijališta za predstojeću zimsku sezonu. On je istakao da su sve pripreme za predtojeću sezonu gotove i da se čekaju niže temperature kako bi sistem za osvežavanje putio u radi. Što se tiče ponude Ski centar Tornik će ove godine početi sa radom 22.decembra manifestacijom Ski opening a za sezonu su planirani Top ski vikendi za koje važe popusti od 20 posto na kupovinu trodnevnih i četvorodnevnih ski pasova.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930