fbpx
T-Info Turizam

Oboren rekord Gold gondole

Gold gondola je za prvomajske praznike postavila novi rekord. Za četiri dana, od 28. aprila do 2. maja, zlatiborska gondola prevezla je oko 8.000 putnika od kojih je najposećeniji bio 1. maj 2023.godine kada se vozilo 50 odsto više putnika. Time je oboren dnevni sretenjski rekord od 2.549 putnika, ali i prvomajski rekord od početka rada. Ovim tempom Gold gondola će imati milionitog putnika ove godine.

Vožnja najdužom gondolom na svetu ne prestaje da fascinira turiste, a doživljaj je dodatno obogaćen nesvakidašnjim uslugama – branč u vazduhu i romantično putovanje. Sa ponosom možemo reći da su se brojni parovi zaprosili u kabinama Gold gondole, pa je tako bilo i ovog puta u našoj ljubavnoj kabini uz šampanjac, slatke zalogaje i pogled na Zlatibor iz najduže gondole na svetu. Radost i zadovoljstvo mladog para nisu izostali uz reči zahvalnosti na dobroj organizaciji i usluzi.

Gold gondola je u skladu sa promocijom zdravih stilova života podržala manifestacije koje su bile organizovane prethodnih dana. Tako je podržana trka Gold trail Zlatibor na Torniku a najbolji takmičari su dobili karate za vožnju gondolom. Podržan je i fudbalski Međunarodni turnir “Zlatibor kup” a mladi fudbaleri su vožnju gondolom iskoristili kako bi upoznali Zlatibor iz oblaka.

Pored podrške zdravim stilovima života Gold gondola je nastavila i sa digitalizacijom poslovanja pa sada putnici mogu da kupe karte i rezervišu romantične kabine i branč u vazduhu preko digitalne platforme Visit Serbia. Ovom prilikom su obezbeđeni i pogodnosti za prvih 50 „online“ kupaca. Za one koji su usluge plaćali Mastercard karticom svaka treća karta za vožnju gondolom je gratis.

Uprava Gold gondole se trudi da putnicima svake sezone pruži novi sadržaj i da gondola bude mesto sa kog će putnici poneti najlepše uspomene. 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930