fbpx
Biznis Lokalna privreda T-Info Turizam Vesti

Panel diskusija – mugućnosti oporavka turističke privrede

U sredu 29.aprila biće održana on line panel diskusija na temu “Mogućnosti oporavka turističke privrede u Srbiji u uslovima pandemije Covid 19” u organizaciji Centra za inovacije i projekte u turizmu Zlatibor i Instituta za teritorijalni ekonomski razvoj (INTER) iz Beograda.

Na panel diskusiji će se govoriti situaciji o turističkoj industriji, merama Vlade i aktivnostima Svetske turističke organizacije. Takođe biće reči i o posledicama pandemije na hotelijerstvo u Srbiji i o pripremama za letnju turističku sezonu.

Na konferenciji će govoriti dr Renata Pindžo- pomoćnik ministra turizma Republike Srbije, dr Georgi Genov – direktor Poslovnog udruženja hotelija i restoratera Srbije HORES, Nina Stamenić – menadžer hotela Solaris rizort, mr Arsen Đurić – zamenik predsednika opštine Čajetina i Radenko Cvetić – direktor Turističke organizacije Raška.

Moderator konferencije će biti mr Darko Đurović, Centar za inovacije i projekte u turizmu Zlatibor, a diskutant Dragiša Mijačić – Institut za teritorijalni ekonomski razvoj (INTER) Beograd.

Svi koji su zainteresovani da učestvuju u diskusiji mogu se prijaviti na mejl turizam@regionalnirazvoj.org kako bi se registrovali. Medijski sponzor panela je InfoBiro, a panel će biti organizovan kroz ZOOM platformu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829