fbpx
T-Info Turizam

Počela letnja sezona na Torniku

Ski centar Tornik je od danas otvoren za posetioce, a ovog leta turistima će na raspolaganju biti kako već postojeći sadržaji tako i novi. Letnje radno vreme će ove godine biti od 11.00 do 17.30 časova. Posetioci koji su danas posetili Ski centar Tornik su imali priliku da besplatno isprobaju sve sadržaje koje park nudi.

Ovih dana je objavljen i cenovnika za letnju sezonu 2019. Cena pojedinačna vožnja žičarom će koštati od 300 dinara za decu i seniore do 350 dinara za odrasle dok cena dnevne karte iznosi 1250 za decu, 1.500 za seniore i 1.800 za odrasle.

Pojedinačna vožnja bobom na šinama će koštati 350 dinara za decu i 500 dinara za odrasle a ako se kupi paket od tri vožnje cena za decu će biti 850 dinara i 1200 dinara za odrasle. Adrenalinska vožnja zip lajnom će koštati 300 din za decu i 500 za odrasle.

Novost na Torniku je mogućnost iznajmljivanja električnih bicikli, a cena rentiranja će biti od 600 dinara za jedan sat dok će dnevna karta koštati 2.800 dinara. Skijališta Srbije su pripremila i pakete za korišćenje žičare, kartova i bicikli tako da će tri vožnje žičarom i sat iznajmljivanja bicikla ili karta koštati 1.200 dinara dok će dnevna karta za ove dve usluge koštati 3.800 dinara.

Pored panoramske šestosedne žičare i boba na šinama, svim posetiocima Tornika na raspolaganju će biti avantura park, tjubing staza za letnje sankanje, kao i multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal. U funkciji je i teren za mini golf, a za ljubitelje penjana tu je i veštačku stenu za penjanje, a planinski centar ima teretanu na otvorenom kao i dečije igralište. Za ovu sezonu biće u funkciji i posebne staze za mountin bike i mountin cart.

Kompletan cenovnik pogledajte ovde.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo