fbpx
Info T-Info Turizam Vesti

Počinju radovi na Gold gondoli

Gold gondola neće raditi od 9.maja do 20.juna zbog radova na početnoj i krajnjoj stanici. Planirano je da se u ovom periodu postave natkrivke na početnoj i krajnjoj stanici, kao i izvođenje radova na instalacijama.

Od svog osnivanja JP “Gold gondola” konstantno ulaže u unapređenje rada i usluga, istovremeno podižući bezbednost na najviši nivo, maksimalno se trudeći da zastoji u radu, zbog tih inovacija, budu što kraći i da što manje utiču na poslovanje. Proleće su dočekali sa dosad najobimnijim ulaganjima.

“Ono što se pokazalo kao jedan od najvećih problema, bili su veliki redovi nestrpljivih gostiju na početnoj stanici. Upravo zato, krajem 2021.godine, uz podršku Opštinske uprave Čajetina, započeti su pregovori sa francuskim proizvođačem opreme Poma u vezi sa nabavkom 18 kabina”, ističe Bojana Božanić, direktorka JP “Gold gondola” i dodaje da će uz ukidanje epidemioloških mera kapacitet kabina biti vraćen na predviđenih 10 osoba što će skratiti period čekanja.

Direktorka ovog javnog preduzeća najavljuje još nekoliko značajnih investicija. Osim izgradnje i montiranja natkrivki na početnoj i krajnjoj stanici, planirano je i poboljšanje sistema kao i softverskih rešenja.

“Kako bi planirani radovi minimalno uticali na naše poslovanje odlučili smo se za period između prvomajskih praznika i početka letnje sezone. Preciznije rečeno radovi će početi 9.maja i trajaće do 20. juna. Nadamo se da će sve teći po planu i da ćemo spremno dočekati početek letnje
sezone”, kaže Bojana Božanić.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829