fbpx
T-Info Turizam

Ponuda Zlatibora predstavljena na Letnjem sajmu turizma u Čačku

U četvrtak, 20. jula zvanično je otvoren prvi Letnji sajam turizma na Gradskom trgu, u Čačku gde se predstavlja i Zlatibor u okviru Turističke organizacije regije Zapadna Srbija. Promocija turističkih destinacija iz Srbije se održava tokom 20. i 21. jula u ovogodišnjoj nacionalnoj prestonici kulture, u okviru Međunarodnog festivala folklora “Etnofest”.

Turistička organizacija Zlatibor ovom prilikom najavljuje letnje sadržaje i sve zainteresovane posetioce upoznaje sa ponudom najposećenijeg planinskog centra Srbije. U godini proslave izuzetnog jubileja, 130 godina organizovanog turizma, Zlatibor je svojim gostima pripremio puno novih sadržaja, što uz već postojeću bogatu turističku ponudu garantuje turistima ispunjen i sadržajan odmor.

Letnja sezona na Zlatiboru uveliko traje, posetioci uživaju u programu “Zlatiborskog kulturnog leta”, dok su na raspolaganju i prirodne lepote, dobro poznati zlatiborski lokaliteti, brojni adrenalinski sadržaji, zabavni i tematski parkovi, vodopadi i kupališta, manastiri i kulturno-istorijski spomenici, zanimljiva izletišta… Sve je to deo bogate turističke ponude najposećenije planine Srbije koja gostima različitih uzrasta i prohteva garantuje kvalitetan odmor. Nezaobilazna atrakcija je i “Gold gondola” koja osim vožnje najdužom gondolom na svetu, nudi i raznovrsne besplatne aktivnosti na međustanici i Torniku, od 11 do 13 časova, u kojima uživaju i deca i odrasli.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930