fbpx
T-Info Turizam

Predstavljena ponuda Zlatibora u Banja Luci

Izvor: TO Zlatibor

U okviru kampanje “Vidi Srbiju” u organizaciji Turističke organizacije Srbije koja je 01. juna održana u Banja Luci, svoju ponudu za predstojeću letnju sezonu predstavio je i Zlatibor. Turistička organizacija Zlatibor je svoje atraktivne sadržaje i turističku ponudu najpre predstavila na trgu Krajina u centru Banja Luke, gde su posetioci štandova i meštani Banja Luke imali prilku da se upoznaju sa ponudom Zlatibora, prelistaju propagandni materijal i uživaju u nastupu trubačkog orkestra.

Izvor: TO Zlatibor

Nakon završene promocije u centru grada, u hotelu “Bosna” održana je prezentacija kojoj je prisustvovao veliki broj novinara, predstavnika medija, turističkih agencija i predstavnika turističke privrede iz Republike Srpske. Prezentaciju su svojim prisustvom uveličali i gradonačelnik i direktor TO grada Banja Luka, kao i konzul Republike Srbije u Banja Luci.

Izvor: TO Zlatibor

Predstavljanje i prezentacija turističke ponude Zlatibora bila je veoma zapažena i privukla dosta interesovanja, obzirom da gosti iz Banja Luke i Republike Srpske čine značajan udeo stranih posetilaca na Zlatiboru. Broj turista i ostvarenih noćenja iz Republike Srpske je nekoliko godina unazad u konstantnom porastu, a takav trend se očekuje i u narednom periodu. Turistička organizacija Zlatibor i grad Banja Luka do sada su imali odličnu saradnju na polju razvoja i unapređenja turizma, što se pokazalo i ovom promocijom.

Izvor: TO Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930