fbpx
Biznis T-Info Turizam Vesti

Predstavljena turistička platforma “Visit Serbia” na Zlatiboru

Na Zlatiboru je u prostorijama Inovacionog biznis centra u sredu 24.maja predstavljena platforma “Visit-Serbia”. Predstavnici kompanije Visit Online i TO Zlatibor su predstavnicima turističke privrede i medijima predstavili novo rešenje za online kupovinu ulaznica na destinaciji Zlatibor.

Ideja da se ulaznice za turističke lokalitete mogu kupiti na internetu predstavlja korak napred kako u predstavljanju turističke ponude tako i u lakšoj prodaji.

U ovom trenutku digitalnim putem se mogu kupiti ulaznice za više turističkih atrakcija na Zlatiboru kao što su: Gold Gondolu, kao i njene inovativne usluge: „Branč u vazduhu“ i „Romantično putovanje”, ulaznice za Stopića pećinu, Muzej „Staro selo“ Sirogojno, „Avantura park“, Vodopad u Gostilju, „El Paso City“ i „Dino park“.

Platforma pruža i mogućnost kupovine objedinjene ulaznice pod nazivom „4 Bisera Zlatibora“. Ovaj digitalni alat korisnicima platforme omogućava da u bogatoj turističkoj ponudi Zlatibora, lakše naprave izbor, a pritom jednostavnim i sigurnim digitalnim kanalom obave online transakciju, pojednostave posetu i naprave optimizaciju vremena, kvaliteta i plaćanja.

Kroz integralni deo platforme, portal Visit-Serbia.info kombinacijom informacija-blog-storytelling približava posetiocima odabrano odredište vodeći ga u kratku „posetu“ kroz originalne tekstove, autentične fotografije i ekskluzivne VR video sadržaje, konkretizujući tako aktuelnu turističku ponudu Srbije.

Pored sadržaja koji se već nude na platformi ova mogućnost bi mogla da bude interesantna organizatorima radionica, degustatorskih večeri, kao i za prodaju ulaznica za spa centre i bazene. Procedura za uključenje u projekat je relativno jednostavna, treba kontaktirati predstavnike kompanije Visit Online kako bi se utvrdio obim poslovanja i poslovni model koji najviše odgovara klijentima.  Potom sledi tehnička implentacija objavljivanje promotivnih sadržaja na portali Visit Serbia i prodaja. S druge strane klijent treba da instalira potreban softver za očitavanje digitalnih ulaznica kako bi sistem bio  spreman za rad.

Podršku promociji i razvoju platforme Visit-Serbia koja doprinosi razvoju lokalne turističke privrede i inovativnoj promociji destinacija pružila je Privredna Komora Srbije – Udruženje za turizam.

Turističkoj platformi se može pristupiti preko portala „Visit Serbia“ .

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031