fbpx
T-Info Turizam

Predstavnici turističkih agencija iz Bugarske posetili Zlatibor

Prošle nedelje Zlatibor su posetili predstavnici bugarskih turističkih agencija. Njihov boravak na Zlatiboru je organizovala TO Zlatibor u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije. Bugarski turistički radnici su opštinu Čajetina posetili 14. i 15. aprila 2022.godine. Tokom svog boravka su se upoznali sa turističkim potencijalima planine, atrakcijama i sadržajima kojima Zlatibor raspolaže. 

Turistička organizacija Zlatibor je za goste iz Bugarske organizovala prezentaciju u hotelu Olimp, gde su se upoznali sa najvažnijim informacijama o destinaciji. Predstavnici turističkih agencija su potom obišli više zlatiborskih hotela kako bi se uverili u kvalitet ugostiteljskih usluga. TO Zlatibor je ovom prilikom organizovala izlet do Stopića pećine a gostima je predstavljena i zlatna gondola, kao i najzanimljiviji sadržaji u centru Zlatibora.

Posebnu pažnju gostima je privukla raznovrsna gastronomska ponuda i tradicionalni domaći proizvodi, dok je ljubaznost lokalnog stanovništa i ugostiteljskih radnika učinili da sa Zlatibora ponesu najlepše utiske.

Predstavnici turističkih agencija iz Bugarske zahvalni su što su imali priliku da se tokom ovog studijskog putovanja upoznaju sa atrakcijama i sadržajima turističke destinacije Zlatibor, prisustvuju B2B sastanku sa hotelijerima, razmene dragocena iskustva, i postignu dogovor o mogućoj budućoj saradnji.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031