fbpx
Provod T-Info Turizam

Prvih godinu dana Dino parka

U subotu, 7.jula zlatiborski dino park je proslavio prvi rođendan prigodnim programom i brojnim popustima za posetioce. Uprava Parka je mogla da se pohvali podatkom da je za godinu dana više od 180.000 posetilaca uživalo u zabavnim sadržajima. Podatak da je čak 30.000 posetilaca park posetilo kroz grupne posete govori dosta sam za sebe.

Na šest hektara posetiocima je na raspolaganju dvadeset zanimljivih sadržaja, među kojima se svakako izdvajaja 20 replika dinosaurusa od kojih je najpoznatiji tiranosaurus.

Rođendan Dino parku je čestitao i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović istakvši da je ovo jedan od primera gde javno – privatno partnerstvo daje rezultate uprkos činjenici da ovaj vid saradnje u srbiji nije jasno definisan. Stamatović je na kraju poželeo upravi Dino parka da nastavi sa radom i da proslavi i 20 i 30 godina postojanja.

U ime preduzeća Gold gondola, upravi parku je čestitala i Bojana Božanić, koja je istakla dobru saradnju dva preduzeća.

“Drago nam je da imamo partnere sa kojima sarađujemo i mislim da će u narednom periodu saradnja biti čvršća i uspešnija,” zaključila je gospođica Božanić.

U ime hotelijera je govorio Nenad Melović, direktor hotela Mons koji je istakao da je veliki broj gostiju ovog hotela posetio Dino park i da se uz nove sadržaje ponuda Zlatibora bude sve bolja i kvalitetnija.

Jedan od vlasnika Dino parka, Vlade Ružić je ukratko predstavio razvojni put Dino parka u prethodnih godinu dana istakavši dobru saradnju sa lokalnom zajednicom. Ružić je najavio i nove zanimljive sadržaje koje posetioce očekuju u toku ove godine tako da će svi moći da uživaju u zabavi koju park pruža.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930