fbpx
Provod T-Info Turizam

Prvomajski uranak na Zlatiboru

Da li postoji bolje mesto za uranak i prvomajsko roštiljanje od sunčanog proplanka, pored bistrog zlatiborskog potoka. Ovakvih planinskih prostranstava na Zlatiboru je u izobilju. Vodice, tradicionalno najpopularnije izletište i ove godine će ugostiti brojne izletnike.

Pored prepoznatljivog zlatiborskog ambijenta na Vodicama, tu je i Tić polje, svega pet stotina metara udaljeno od turističkog centra. Boškova voda u Ljubišu, čuveni vidikovac u Dobroselici, izletište Oko, sva ova mesta idealna su za prvomajski uranak. Kako bi očuvali lepotu koju nam je priroda podarila apelujemo na sve Vas koji Prvi maj budete provodili na nekoj od zlatiborskih livada da roštilj palite na mestima predviđenim za to, obavezno ugasite vatru, za sobom pokupite otpad i odložite ga u najbliži kontejner.

Za sve one koji bi praznik da provedu u malo urbanijem ambijentu, hotel „Palisad“ organizuje „Uranak na terasi Palisada“ uz zvuke tamburice, točeno pivo, ukuse sa roštilja i neizosatvni program za decu. Hotel „Mona Plaza Zlatibor“ na terasi restorana „Vila“ upriličiće svojevrsnu zabavu „Uranak u podne“. Hotel „Zlatibor Mountain resort&spa“ tokom prazničnih dana organizovaće zabavne aktivnosti i druženja za najmlađe, a dobru zabavu u vidu muzičkih večeri i žurki pripremili su i ostali zlatiborski ugostitelji.

Tokom prazničnih dana Info centri Turističke organizacije Zlatibor biće otvoreni za posetioce. Na dve lokacije, u centru Zlatibora na Kraljevom trgu i u poslovnoj zgradi Turističke organizacije Zlatibor, možete dobiti sve potrebne informacije, savete ili predloge koje će Vam olakšati i ulepšati boravak na Zlatiboru.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930