fbpx
Društvo T-Info Turizam Zdravlje

Quantum Wellness hotela “Buket” na Zlatiboru

Hotel “Buket” na Zlatiboru, u želji da omogući brz odmor i oporavak svima koje umara i iscrpljuje savremeni tempo življenja, predstavlja novi model velnes paketa i funkcionalnog odmora pod nazivom „Quantum Wellness’’.

Reč je o inovativnom velnes konceptu koji svojim korisnicima nudi jedinstven i sasvim novi pristup zdravlju i procesima starenja. Glavni fokus je na prevenciji, očuvanju i unapređenju zdravlja. Svi tretmani su prijatni, neinvazivni, bez zračenja i sprovode se u inovativnoj kapsuli “Quantum zone”. Namenjeni su gostima hotela, ali i drugima koji žele da saznaju više o stanju svog organizma i unaprede svoje zdravlje.

Današnji način života, stalna izloženost stresu i povećanje hroničnih bolesti doveli su sve više ljudi na ivicu fizičke i emocionalne iscrpljenosti, zbog čega su potrebe za novim hotelskim sadržajima i uslugama sve izraženije. Sada je moguće da gosti za vreme odmora ili poslovnog seminara u hotelu “Buket” sprovode programe koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje organizma i procesi starenja.

Ovi programi predstavljaju sinergiju inovativnog koncepta kvantnog velnesa, hiperbarične komore, potpuno personalizovanih obroka i spa sadržaja. NJihovom primenom mogu se otkriti i otkloniti nepravilnosti organizma, znatno pre pojave prvih simptoma. Moguće je, takođe, preduprediti mnoge zdravstvene i estetske probleme, kao i usporiti proces starenja ćelija.

Quantum Wellness koncept u hotelu “Buket” sprovodi doktorka Bojana Kuzeljević, koja u timu sa nutricionistom na osnovu analize organizma i individualnog pristupa pojedinca daje preporuke kako se može doprineti zdravlju, uzimajući u obzir i način ishrane. Reč je o novom pristupu u sprovođenju programa detoksikacije, korekcije telesne težine, programa za podizanje imuniteta i energije tela.

– Pojava korone i spoznaja da bolest nije nikakva kazna već samo poziv na promenu doveli su do odluke da otvorim centar i tako na jednom mestu objedinim svoja znanja i veštine. Danas više nije važno samo da izgledamo lepo, već i da se dobro osećamo. Svaka osoba je jedinstvena i svi imaju drugačiji put u potrazi za zdravljem. A naš tim je tu da pomogne kako za svakog naći pravi put i rešenje – kaže dr Bojana Kuzeljević, koja je svojim pacijentima prijatelj i podrška na njihovom putu ka zdravlju i ličnoj sreći.

Ovaj poduhvat uklapa se u opštu sliku turističkog Zlatibora na kome su prepoznate potrebe savremenog gosta i pronađeni načini da se kvalitetnom i sadržajnom ponudom izađe u susret svim zahtevima. Čist vazduh i priroda oduvek krase Zlatibor i imaju lečilišni značaj, a sada su tu i savremeni hotelski sadržaji, poput „Quantum Wellnessa’’ u hotelu “Buket”, osmišljeni u korist zdravlja gostiju ove planine.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829