fbpx
T-Info Turizam

TO Zlatibor učestvuje na III međunarodnom Wellness & Spa festu

Turistička organizacija Zlatibor u subotu, 09. novembra 2019. godine učestvuje na III međunarodnom Wellness & Spa festivalu koji će biti održan u beogradskom hotelu “Metropol Palace” od 10.00 do 18.00 časova. Festival se održava u organizaciji magazina “Turistički svet”, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Turistička organizacija Zlatibor ovom prilikom posetiocima i medijima predstaviće nove tematske promo filmove u 360 formatau, prisutne upoznati sa ponudom zdravstvenog i lečilišnog turizma i ponudom planine za predstojeću zimsku sezonu. Tokom festivala biće organizovana nagradna igra, a najsrećnije očekuju vredne nagrade.

Fokus ovogodišnjeg festivala je “zdravlje iz vode”. Organizatori su pripremili više od osam sati zanimljivog programa. Posetiocima će biti predstavljene nove tehnike i vrste masaže,  inovacija u wellnessu, tematski performansi, kao i eksluzivni wellness & spa objekti.

 

 

Izložbeni prostor će imati tri tematske sekcije. Hoteli, terme i wellness centri će svoje programe i akcije predstaviti u sekciji Breza. Prateći wellness sadržaji će biti predstavljeni na bazaru, dok je Healthy bar – centar rezervisan za prezentaciju i degustaciju zdrave hrane i napitaka, wellness obroka, suplemenata. Za posetioce će biti organizovana i čajanka.

Za ovu priliku će biti postavljen Salon za masažu gde će profesionalni wellness timovi demonstrirati više tehnika masaže. Posetiocima će na raspolaganju biti i Savetovalište za zdravlje i lepotu. Tu će ekipa lekara i zdravstvenih radnika uključujući i nutricioniste savetovati posetioce kako da se brinu o svom telu kako bi mogli da vode zdrav i aktivan život. Kozmetičari će demonstrirati nove kozmetičke proizvode i tretmane, dok će u Medical Pit Stop-u moći, između ostalog posetioci moći da se izmere ali i testiraju različite uređaje i sprave koje doprinose unapređenju zdravlja. Svoje umeće će na Vežbalištu festivala predstaviti i instruktori joge, tai či-a, fitness-a…

Na festivalu će biti dodeljene i godišnja priznanja „Ambasadori dobre usluge“ najuspešnijima u wellness & Spa industriji, a prigodnim programom biće obeleženo trideset godina rada Peđe FIlipovića, koji danas vodi Wellness Akademiju.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

January 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031