fbpx
T-Info Turizam

Turistička konferencija – Zapadna Srbija 2017

Region Zapadne Srbije se proteklih godina izdvojio kao jedan od lidera na turističkoj karti Srbije i zemalja okruženja, obzirom da se može pohvaliti obiljem turističkih atrakcija, kulturno-istorijskih spomenika i zaštićenih prirodnih predela. Turističke organizacije opština i gradova Zapadne Srbije zajedničkim snagama rade na unapređenju turizma i promociji cele regije, čemu najviše doprinosi postajanje Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, koja je proslavila deset godina postajanja.

Zapadnoj Srbiji je kao jednoj od najprosperitetnijih turističkih destinacija Srbije neophodno okupljanje turističke struke kako bi zajedno prošli kroz ostvarene rezultate i diskutovali o novim planovima i idejama. Upravo iz tog razloga u periodu od 05.12. do 06.12.2017. godine u hotelu „Mona“ na Zlatiboru biće održana Turistička konferencija Zapadna Srbija. Cilj je da konferencija postane tradicija koja će još bolje povezivati destinacije Zapadne Srbije.

Prvog dana konferencije (5.12.2017. od 12.00 -14:30 časova) biće organizovana panel diskusija na temu: Problem neregistrovanog turističkog prometa u Srbiji, naplata boravišne takse, zakonska regulativa u turizmu, na kojoj će učestvovati predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, turističke inspekcije, turističkih organizacija, turističkih agencija, udruženja iz oblasti turizma i dr.

Drugog dana (6.12.2017. 10.00 – 16.00 časova) biće obrađeno nekoliko tema koje su podeljene u dva bloka: prvi se odnosi na marketing u turizmu i poslovanje receptivnih turističkih agencija i turoperatora, dok će u drugom delu konferencije biti predstavljeni primeri dobre prakse u turističkoj regiji Zapadna Srbija.

Izvor: TO Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Slika dana

Kupindo

Dom zdravlja Čajetina