fbpx
T-Info Turizam

Turistička privreda Zlatibora predstavljena u Beču

U četvrtak, 17. oktobra, u “Idea Haus” medija centru u Beču je predstavljena turistička ponuda Zlatibora za predstojeću zimsku sezonu. Prezentaciji turističkih potencijala Zlatibora, su prisustvovali predstavnici brojnih medija, Srbi koji žive i rade u Beču, kao i Austrijanaci koji su zainteresovani za lekovit vazduh, avanturistički sadržaje i skijanje na Zlatiboru. Ovom prilikom je javnosti predstavljena i turistička ponuda Jahorine.

Promociji Zlatibora prisustvovao je ambasador Srbije u Beču, gospodin Nebojša Rodić, predstavnici srpske ambasade, predstavništva Republike Srpske i Srpske pravoslavne crkve, direktorka TO Republike Srpske Nada Jovanović, kao i šef jednog od bečkih okruga Marcus Franz.

Obzirom da je Srbima koji žive u Beču Zlatibor dobro poznata destinacija, ova prezentacija bila je prilika da im se približi turistička ponuda planine za predstojeću zimsku sezonu, novi sadržaji i novi projekti koji će unaprediti razvoj turizma na Zlatiboru, među kojima je najvažniji projekat, zlatiborska gondola.

Pored pripadnika naše dijaspore, prezentacija je zainteresovala i prisutne stanovnike Austrije, koji nisu imali priliku ranije da se upoznaju sa turističkom ponudom Zlatibora. Promociji su prisustvovali i predstavnici nekoliko agencija, organizatora putovanja iz Austrije, koji su najviše bili
zainteresovani za cene ski pasa, hotelskog smeštaja i mogućnosti za organizovanje poslovnih skupova.

Događaj je organizovan u saradnji sa Ambasadom Republike Srbije, Predstavništvom Republike Srpske i Zajednicom srpskih klubova u Beču.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031