fbpx
T-Info Turizam

Uspešna promocija Zlatibora na sajmu turizma u Beogradu

U nedelju 27.marta je završen 43. Međunarodni sajam turizma u Beogradu. Zlatibor je predstavljen u okviru štanda TO regije Zapadna Srbija, gde su svoje turističke proizvode na pojedinačnim štandovima predstavili i hoteli: „Palisad”, “Mona Zlatibor”, “Iris”, “Buket”, “Olimp”, Specijalna bolnica “Zlatibor Čigota”, “VIP Casa”, apartmanski kompleks “All Seasons Residence”, apartmansko naselje “Zlatiborski konaci” i turistička agencija “Monix”, gde su i veoma posećeni bili štandovi Dino parka i El Paso City-a.

Na ovogodišnjem sajmu Zlatibor se predstavio novim turističkim sadržajima. U fokusu interesovanja i najveća atrakcija jeste zlatiborska ‘’Gold gondola’’, a s obzirom da Zlatibor postaje lider sportskog turizma najavljena je izgradnja modernog sportskog kompleksa, sa više od 14 fudbalskih terena kako bi uslovi za visinske pripreme i takmičenja sportista bili što pogodniji.

Bogatstvu turističke ponude Zlatibora, raznovrsnosti smeštaja odnedavno doprinosi još jedan ekskluzivan hotel sa pet zvezdica, ”Zlatibor Mountain Resort & Spa”, otvoren u samom srcu ‘’zlatne planine’’pored Kraljevog trga, spreman da pruži vrhunsku uslugu i savršen ugođaj.

Novim sadržajima u turističkoj ponudi destinacije očekuje se da će se privući znatan broj novih turista koji će uživati u čarima koje planina pruža, a Zlatibor će nastaviti da zadržava titulu najposećenije planine u Srbiji.

Kao i ranije, veliki broj posetilaca je posetio štand Turističke organizacije Zlatibora, naročito su ih privukli specijalni sajamski popusti, paket aranžmani povodom predstojećih praznika, Uskrsa i 1.maja kao i nagradna igra koju je organizovala Turistička organizacija Zlatibor u saradnji sa “Gold gondolom”.

Ko voli prijatan boravak na planini prepunoj sadržaja i prirodnih blagodeti zna da je Zlatibor najbolji izbor tokom cele godine. Upravo zato turisti ga masovno posećuju, ne samo stariji – nove generacije otkrile su vrednosti boravka na Zlatiboru i rado ovde provode vreme. Sve bogatija i raznovrsnija ponuda najavljuje nove rekorde u posećenosti koje će, uvereni smo, doneti sezone pred nama.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930