fbpx
T-Info Turizam

Veliki broj polazaka za Zlatibor

Kako je u petak 29.decembara počeo novogodišnji raspust za đake a to je ujedno bio i poslednji radni dan u 2017.godini povećane su gužve na putevima. Za one koji put Zlatibora kreću autobusima iz Beograda postoji 11 redovnih linija, a od nadležnih u BASu smo dobili obaveštenje da ova kompanija u saradnji sa autoprevoznicima uvodi dodatne autobuse tako da svi koji žele da krenu put Zlatibora samo treba blagovremeno da kupe karte.

Najpoznatiji autoprevoznik u zapadnoj Srbiji Gaga turs za novogodišnje praznike će imati čak deset polazaka za Zlatibor. Predstavnik ove kompanije Draško Krdžić je u pisanoj izjavi za zlatibor.tv istakao da će Gaga turs imati onoliko polazaka koliko god bude bilo potrebno, i koliko bude zainteresovanih putnika za putovanje i da je cilj kompanije da za svakog putnika bude mesta.

Na Zlatiboru je danas pojačan saobraćaj i najviše ima gužvi u ulici Miladina Pećinara na potezu od hotela Palisad do autobuske stanice. Saobraćajna policija je poslednja dva dana raspoređena na glavnim raskrsnicama i kod autobuske stanice na Zlatiboru, kako bi se izbegli zastoji i gužve.

 

 

 

Slika dana