fbpx
T-Info Turizam

Visit Serbia – on line kupovina karata za turističke atrakcije

U godini proslave jubileja 130 godina turizma, Zlatibor postavlja nove standarde u digitalizaciji turističke ponude kroz omogućavanje online kupovine ulaznica za turističke sadržaje na destinaciji.

“Visit Serbia” je turistička platforma koja omogućava inovativni marketing destinacija i turističkih atrakcija, online kupovinu ulazanica za turističke atrakcije, kao i jednostavniju i sigurniju naplatu usluga smeštaja. Ovaj digitalni alat korisnicima platforme omogućava da u bogatoj turističkoj ponudi Zlatibora, lakše naprave izbor, a pritom jednostavnim i sigurnim digitalnim kanalom obave online transakciju. Time se omogućava unapređenje usluge i kvalitet iskustva turista na Zlatiboru što će ulepšati boravak gostiju kao i podizanje imidža i prepoznatljivosti destinacije.

Što se tiče korisničkog iskustva može se reći da je stranica dobro dizajnirana i da su sadržaji pregledni i vizuelno dobro pripremljeni. Svi sadržaji su dobro opisani tako da korisnik dobija sve neophodne informacije o uslugama koje kupuje. Kada se odaberu ulaznice za željene sadržaje sledi kupovina. Samo naručivanje je jednostavno treba odabrati količinu i datum za koji se kupuju ulaznice. Da bi se kupovina završila potrebno je da se kupac registruje i da u formu upiše podatke kao što su ime i prezime , telefon, mejl i adresa. Nakon toga sistem ide na sekciju plaćanje. Usluge se mogu platiti platnim karticama kao što su Dina, Visa, Mastercard, Maestro a data je i mogućnost da se koristi opcija IPS skeniraj. 

Posetioci digitalnim putem mogu da kupuju ulaznice za turističke atrakcije Zlatibora: Gold Gondolu, kao i njene inovativne usluge: „Branč u vazduhu“ i „Romantično putovanje”, ulaznice za Stopića pećinu, kao i
paket ulaznica „4 bisera Zlatibora“. Izazovi u dubini Stopića pećine, neobuzdan mlaz vodopada u Gostilju, mirisi i sačuvana tišina prošlosti u starim brvnarama „Starog sela“ Sirogojna, kao i neprolazna aktuelnost pletiljskog zanata u „Muzeju pletilja“ čekaju posetioce koji odaberu paket ulaznica pod nazivom „4 bisera Zlatibora“.

Istovremeno, platforma „Visit Serbia“ nudi atraktivnu promociju turističkih destinacija i atrakcija, omogućavajući gostima i posetiocima da osim standardnog i online marketinga, koriste i najnovije tehnike i tehnologije poput virtualne realnosti (VR- virtual reality) video-sadržaja u produkciji vrhunskog kvaliteta. Turistička platforma se nalazi na sledećem linku „Visit Serbia“ .

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031