fbpx
Biznis T-Info Tehnopolis Turizam Vesti Zanimljivo

Zlatibor Loyalty app – turistička ponuda na dlanu

Turistička organizacija Zlatibor je ovog vikenda na Google play i Apple App Store objavila aplikaciju Zlatibor Loyalty.

Digitalne komunikacije u savremenom poslovanju na turističkom tržištu dobijaju sve veću ulogu u unapređivanju poslovanja turističkih destinacija. Promocija putem interneta pre svega omogućava globalnu prisutnost, stalnu dostupnost bogatog sadržaja informacija, kao i razvijanje interaktivnog odnosa sa turistima.

Ova aplikacija omogućava gostima da prilikom korišćenja turističkih i ugostiteljskih usluga na Zlatiboru ostvare potencijalne popuste na usluge smeštaja, usluge hrane i pića u restoranima, programe izleta, ulaznice za muzej, atrakcije, događaje i manifestacije. Gost ima mogućnost da putem aplikacije ostvari popuste i dobije potrebne informacije o celokupnoj ponudi na Zlatiboru i okolini.

Aplikacija zauzima malo prostora na mobilnom uređaju, svega 4.1 mb. Proces registracije podrazumeva unošenje osnovnih podataka kao što su ime, prezime, adresa, email i telefon, a opciono je data mogućnost i unošenja jedinstvenog matičnog broj koji nije neophodan za aktivaciju aplikacije. Posle slanja zahteva na unetu email adresu će stići registracioni podaci, ID broj kao i PIN kod za prijavu.

Navigacija kroz aplikaciju je jednostavna. Na početnoj stranici imamo dve opcije, moji podaci i pogodnosti. Na stranici moji podaci korisnik može da proveri svoje podatke i ima pregled ostvarenih popusta na osnovu aplikacije. Na stranici pogodnosti se nalaze svi dostupni sadržaji koji su grupisani u  šest kategorija.

U ovom trenutku postoji šest kategorija: trgovina, atrakcije, aktivni odmor, smeštaj, hranu i izleti. U rubrikama smeštaj i hrana postoji veliki broj ugostiteljskih objekata sa kontakt podacima i mapama što je veliki plus. U rubrici atrakcije su pobrojani svi zanimljivi turistički lokaliteti sa najvažnijim informacijama o lokacijama i cenama usluga.

Rubrika Izleti ima potencijal da uz mala unapređenja postane idealna platforma za rezervacije i organizovanje izleta. Rubrika aktivni odmor je zanimljiv dodatak gde su pobrojane zanimljive aktivnosti tokom boravka na Zlatiboru kao što su streličarstvo, ribolov, lov, paintball, orijentiring, karting, kvadovi…

Aplikacija je otvorena za nadgradnju a iz TO Zlatibor pozivaju ugostitelje i sve turističke radnike da se uključe u ovaj projekat i da svoje sadržaje prijave. Više informacija i detalja o proceduri mogu se dobiti na email mpavlovic@zlatibor.org.rs Zanimljivo je pomenuti da je aplikacija za manje od 24 sata preuzeta više od stotinu puta.

Ovo je odličan način da se svi posetioci Zlatibora na jednostavan način informišu o svim sadržajima koji su im na raspolaganju. Ovo takođe može biti odličan kanal prodaje za sve zlatiborske ugostitelje koji će kroz aplikaciju moći da ponude i popuste za usluge.

Aplikaciju možete preuzeti sa Google Play Store i sa Apple App Store

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031