fbpx
T-Info Turizam

Zlatibor najtraženija destinacija u programu vaučera

Prema podacima Ministarstva turizma od 24.maja Zlatibor je najposećenija destinacija u okviru programa odmor uz vaučere a do sada je podeljeno više od 43.000 vaučera. Ministar turizma Rasim Ljajić očekuje da ove godine bude podeljeno oko 70.000 vaučera građanima Srbije. Posle Zlatibora najtraženije destinacije su Prolom banja, Lukovska banja, Banja Koviljača i Sokobanja.

“Ovo je još jedan dokaz da se Zlatibor razvija u pravom smeru i da su kvalitet smeštaja i ponuda na većem nivou u odnosu na ostale turističke centre u Srbiji. Mi imamo u ponudi kvalitetan smeštaj visoke kategorije i brojne uređene turističke lokalitete, izletišta, pešačke i biciklističke staze, a tu je i avantura park. Očekujemo da ovog leta počne sa radom Dino park, što će našoj ponudi dati novi kvalitet, ističe direktor TO Zlatibor, Vladimir Živanović.

Turistička organizacija Zlatibora nastavlja sa promocijama letnje turističke sezone, kako u zemlji tako i u inostranstvu ističu u ovoj organizaciji. U petak, 26.maja u PR centru u Podgorici je predstavljena turistička ponuda Zlatibora za predstojeću letnju sezonu. Ovo je prva u nizu prezentacija Zlatibora u zemljama u okruženju, a nastavak promotivne kampanje očekuje se u Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Makedoniji i drugim zemljama regiona.

Kada su u pitanju najtraženiji objekti ponovo je Zlatibor na prvom mestu, jer je najtraženiji objekat za odmor Vila Mina. Zatim slede hotel Radan, prenoćište Kopaonik, odmaralište Podrinje i vila Mon Repos.

U Vili Mina ne kriju zadovoljstvo prvim mestom.

“Mi smo godinama vredno radili na stvaranju našeg brenda i ovo je dokaz da smo uspeli. Naša poslovna politika je jasna, dobar smeštaj i hrana uz umerene cene je dobitna kombinacija, ističe Janko Ilić.

Trenutno u Srbiji vaučere ministarstva turizma prima 765 ugostitelja. Vaučere na Zlatiboru prima 48 ugostitelja i to 19 fizičkih lica i 29 pravnih lica. U nastavku možete pogledati spisak ugostitelja koji primaju vaučere.

  • Apartmani

Spisak vila i apartmana koji primaju vaučere by Samir Aslani on Scribd

  • Hoteli, konačišta i odmarališta…

Spisak hotela, konačišta i odmarališta koja primaju vaučere by Samir Aslani on Scribd

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031