fbpx
T-Info Turizam

Zlatibor najtraženija planina u projektu Odmor uz vaučer

Akcija Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija “Odmor uz vaučer” je ušla u svoju četvrtu godinu a Prema podacima Ministarstva od početka godine je odobreno 48.414 vaučera što je oko 60% od planiranih 80.000 vaučera za ovu 2018.godinu.

Najtraženija planinska destinacija je i ove godine Zlatibor, koji je na drugom mestu po ukupnom broju odobrenih vaučera, dok je među banjama i ove godine najtraženija Sokobanja, koja je ujedno i prva po broju odobrenih vaučera.

Najtraženije destinacije u 2018.godini_

  1. Sokobanja
  2. Zlatibor
  3. Vrnjačka Banja
  4. Prolom banja
  5. Lukovska banja

Kada su u pitanju pojedinačni ugostiteljski objekti u pet najtraženijih objekata se nalaze i dva sa Zlatibora, tako je Vila Mina na drugom mestu dok je Vila Marić na četvrtom.

U Vili Mina ne kriju zadovoljstvo drugim mestom po broju rezervacija, i očekuju uspešnu sezonu i ove godine.

 

“Mi smo se potrudili i ove godine da pripremimo najpovoljnije aranžmane za naše goste, što je dalo pozitivne rezultate. Interesovanje za odmor kod nas je veliko tako da očekujemo i više gostiju nego 2017.godine, ističe Janko Ilić.

Najtraženiji objekti

  1. Hotel Radan – Sokobanja
  2. Vila Mina – Zlatibor
  3. Vila Palma – Sokobanja
  4. Vila Marić – Zlatibor
  5. Hotel Jelak – Lukovska banja

Interesovanje izdavalaca za učešće u ovom projektu je ove godine veće nego prethodne a ukupno je registrovano 106 izdavalaca. Najveći broj objekata je prijavljen u Sokobanji gde se čak 313 izdavalaca registrovalo, na drugom mestu je Vrnjačka Banja sa 122 prijavljenih izdavalaca dok je Ribarska banja treća sa 87 prijavljena izdavaoca. Zlatibor je na četvrtom mestu sa 74 prijavljena objekta od čega je 49 objekta u privatnom smeštaju dok je 25 hotela, hostela, konačišta i prenoćišta…

Zlatiborski izdavoci uključeni u program “Odmor uz vaučer” by Samir Aslani on Scribd

Slika dana

Kupindo