fbpx
T-Info Turizam

Zlatibor pod Avalom

Turistička organizacija Zlatibor,  2. juna 2018. godine učestvovala je u turističkom promo-karavanu Turističke organizacije Srbije pod ovogodišnjim sloganom “Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta“, u cilju predstavljanja predstojeće letnje sezone na najposećenijoj planini Srbije. Prva lokacija ovogodišnjeg karavana bila je dosta interesantna, izletište kod Avalskog tornja.

Ovom prilikom turistička ponuda Srbije je predstavljena na 40 izložbenih štandova, a za posetioce je organizovan i kulturno-umetnički program uz podršku JP „Emisiona tehnika i veze“.

Druženje na Avali su otvorili v.d. direktorka TOS-a Marija Labović i potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Rasim Ljajić.

Pored Zlatibora destinacije su predstavili turističke organizacije Beograda, Novog Sada, Niša, Topole, Kuršumlije, Despotovca, Stare Pazove, Novog Pazara, Aranđelovca, Boljevca, Bele Palanke, Ivanjice, Sokobanje…

Posetioci su imali priliku da učestvuju u zabavnom programu, da vide predstavljanje folklornih narodnih igara, nastupe muzičkih grupa, kao i projekcije turističkih filmova.

Turistička organizacija Zlatibor iskoristila je priliku da predstavi svoju letnju turističku ponudu, od pešačkih i biciklističkih staza, preko vidikovaca i kupališta, Dino i Avantura parka, do nadaleko poznatih zlatiborskih hotela i atrakcija, Stopića pećine, Muzeja „Staro selo“ i Gostiljskog vodopada. U okviru programa na glavnoj bini ovog promo događaja, nastupom DJ-a Marka Dumanjića, TO Zlatibor stavila je akcenat na najavu predstojećeg, petog po redu „Hills Up“ muzičkog festivala, koji se održava od 9. do 11.avgusta na Tić polju.

Jedna od zanimljivosti ove manifestacije je bio i kviz znanja”Koliko poznajem Srbiju“ gde su posetioci mogli da osvoje vredne brojne nagrade, poput ulaznica za Avalski toranj, Etnografski muzej, vikend u nekoj od srpskih planina i banja ili vožnju helikopterom iznad neke od turističkih destinacija Srbije.

Karavan ide dalje, a sledeća stanica je Vrnjačka banja.

Izvor: TO Zlatibor

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031