fbpx
T-Info Turizam

Zlatibor posetili predstavnici turističkih agencija iz regiona

Zlatibor, nije samo omiljeno odredište domaćih turista, već je po svojim sadržajima prepoznat i u regionu. Domaćinski dočekuje mnogobrojne turiste iz regiona pored najduže panoramske gondole na svetu, preuređenog Kraljevog trga, obnovljenog jezera… Na Zlatiboru su prethodna dva dana boravili predstavnici turističkih agencija iz regiona u organizaciji hotela “Zlatibor Mona”.

Predstavnici turističkih agencija upoznali su se sa pojedinim turističkim potencijalima, atrakcijama i sadržajima kojima Zlatibor raspolaže. Oni su ovom prilikom posetili muzej na otvorenom “Staro selo” u Sirogojnu, a potom i Stopića pećinu. Uživanje tokom vožnje iznad živopisnih zlatiborskih predela omogućila im je najduža jednosegmentna gondola na svetu, Gold gondola.

Posebnu pažnju gostima su privukli vrhunski gastronomski doživljaji, tradicionalni domaći proizvodi dok je ljubaznost ugostiteljskih radnika učinila da sa Zlatibora ponesu najlepše uspomene. Predstavnici domaćih turističkih agencija zahvalni su što su imali priliku da se tokom ove posete upoznaju sa atrakcijama, sadržajima, kvalitetnom i sadržajnom uslugom koju pruža turistička destinacija Zlatibor i da ovom prilikom razmene dragocena iskustva.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031