fbpx
T-Info Turizam

Zlatibor se predstavio na sajmu Šumadija

U sali Šumadija sajma u Kragujevcu otvoren 10. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma koji će trajati do nedelje 25.11.2018. godine. Ova  manifestacija, koja je 2012.godine nagrađena Turističkim cvetom kao najbolji događaj u funkciji promocije turizma, ove godine je okupila više od 100 izlagača. Posle Beograda i Novog Sada ovo je najvažniji sajam u zemlji koji je okupio veliki broj medija.

Izvor: TO Zlatibor

Sajam su svečano otvorili direktor „Šumadija sajma” Zoran Nedeljković i direktorka TO Kragujevac Snežana Milisavljević, koji su iskazali zahvalnost za učešće na sajmu i želju da se uspešna saradnja na polju unapređenja razvoja turizma u Srbiji nastavi i dalje.

Kao i prethodnih godina, Turistička organizacija Zlatibor uzela je učešće na sajmu i gostima iz Šumadije predstavlja se u okviru štanda Regije Zapadna Srbija.

Posetioci štanda Zlatibora su imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom planine za predstojeću zimsku sezonu, kao i sa ponudom koju su turistička organizacija Zlatibora, hotelijeri i turističke agencije na Zlatiboru pripremili za zimsku sezonu. Najavljeni su i svi muzički izvođači koji nastupaju za vreme novogodišnjih praznika.

Izvor: fb – Sajam šumadija

Tokom predstavljanja poseban akcenat stavljen je na specijalne promotivne paket aranžmane od 3, 5, 7, i 10 dana sa hit cenama smeštaja koji su dostupni do početka glavne sezone, a što je opet izazvalo posebnu zainteresovanost posetilaca štanda.

U tri dana posetioci Sajma mogu da se raspitaju i ocene ponude regionalnih i opštinskih turističkih organizacija. Ove godine na Sajmu su predstavljeni i različiti modeli suvenira, ručnih radova i naravno tradicionalni prehrambeni proizvodi.

Domaćini su se potrudili da Sajam pored poslovne ima i edukativnu stranu, pa su organizovana i brojna predavanja. Uz mnoštvo promocija, kulturno-umetničkih programa, posetioci sajma su mogli da učestvuju i u kvizu znanja „Koliko poznaješ Srbiju“ i da osvoje vredne nagrade.

Izvor: TO Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

September 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930