fbpx
T-Info Turizam

Zlatibor se predstavio na sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija Zlatibor je i ove godine učestvovala na Međunarodnom sajmu turizmau Beogradu. Ove godine je na sajmu svoju turističku ponudu predstavilo više od 700 direktnih izlagača i suizlagača iz 40 zemalja. TO Zlatibor se i ove godine predstavila u okviru štanda TO regije Zapadna Srbija, u hali 4 beogradskog sajma.

Najveći sajam turizma u regionu je okupio turističke radnike iz celog sveta, kao i veliki broj posetilaca. Ovo je bila dobra prilika da se javnosti predstavi ponuda i sadržaji Zlatibora za predstojeću letnju sezonu.

Najveća atrakcija na štandu Zlatibora ove godine je bila kabina Gold gondole i virtuelna vožnja gondolom kojom se najavljuje završetak ovog kapitalnog projekta. Prva dva dana sajma veliki broj posetilaca bio je zainteresovan za ponudu Zlatibora, a posebnu pažnju privukao je virtuelni kutak gde su posetioci mogli da uživaju u pejzažima Zlatibora, da provire u spa centre zlatiborskih hotela, virtuelno obiđu Stopića pećinu. Za ponudu Zlatibora bio je zainteresovan veliki broj agencija i turoperatora, kao i predstavnici medija.

U okviru štanda Zlatibora održana je promocija novog tematskog parka „El Paso City“ koji se za posetioce otvara 15. aprila, a nalazi se na Vodicama, 14 km udaljenosti od centra Zlatibora.

Na sajmu turizma svoju ponudu su predstavili i zlatiborski hotelijeri koji su pripremili brojne sajamske popuste i posebne pogodnosti za rane rezervacije, a ponudu su predstavili Dino park i muzej „Staro selo“ Sirogojno.

Izvor: TO Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031