fbpx
T-Info Turizam

Zlatibor se predstavio u Vrnjačkoj banji

Promotivni karavanu „Vidi Srbiju“, deo istoimene kampanje Turističke  organizacije Srbije pod sloganom „Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti  ovog leta?“, predstavljen je osmog juna u Vrnjačkoj banji.

Ovog puta Karavan se zaustavio u Centralnom parku kod Rimskog izvora gde su posetioci celo popodne mogli da se upoznaju sa turističkom ponudom Srbije.

Pozdravni govor uputili su predsednik opštine Vrnjačka banja Boban Đurović i v.d. direktorka TOS-a Marija Labović. Uz promotivni materijal, razgovor sa ljudima koji predstavljaju svoje  mesto, posetioci su mogli da se upoznaju sa 25 destinacija u okviru  kampanje.

Turistička organizacija Zlatibor predstavila je letnju ponudu za predstojeću sezonu i najavila veliki broj manifestacija koje su planirane za jul i avgust. Turisti koji trenutno borave na Zlatiboru mogu da uživaju u Festivalu sportskog filma i Kupu prijateljstva. Uskoro će biti poznat i kompletan program “Zlatiborskog kulturnog leta, a ove godine će se brojne manifestacije organizovati i u zlatiborskim selima od kojih su najpoznatiji Ilindanski sportski susreti u Gostilju i Šljivovačka rakijada.

Kako je 2018.godina godina jubileja u kojoj Zlatibor slavi 125 godina organizovanog turizma, Zlatiborci se pripremaju da 19.avgusta svečano obeleže ovaj jubilej zanimljivim programom.

Posetioci Karavana su uživali uz bogat kulturno-umetnički program, a imali su i priliku da učestvuju u kvizu “Koliko poznajete Srbiju” i dobiju neku od
vrednih nagrada. Pored propagandnog materijala posetioci su ovom prilikom mogli da uživaju u projekcijama turističkih filmova.

Izvor: Turistička organizacija Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829