fbpx
Manifestacije Turizam

Zlatibor se predstavlja na “Good food & wine festivalu”

Turistička organizacija Zlatibor početak septembra obeležava učešćem i predstavljanjem najposećenije srpske planine na drugom “Good food & wine festivalu” koji će biti organizovan u subotu 5. septembra na Sava promenadi u Beogradu od 15 do 23 časa.

Priča o dobrom vinu i tradicionalnim gastronomskim specijalitetima pogodna je prilika da se Zlatibor, planina tradicije i izvornih srpskih ukusa, predstavi brojnim posetiocima festivala. Pre svega svojom turističkom ponudom koju su hoteli pripremili za predstojeću sezonu, kao i novim sadržajima.

Uz promotivne aktivnosti Turističke organizacije Zlatibor, na beogradskoj Sava promenadi biće mesta i za naše lokalne proizvode koje predstavlja Privredno društvo za razvoj poljoprivrede „Zlatiborski eko agrar”. Tako će se u glavnom gradu sa teritorije opštine Čajetina predstaviti Mlekara „Naša Zlatka”, Poljoprivredno gazdinstvo Irene Mišović „Zlatne Rudine”, proizvođač suvomesnatih proizvoda Mitar Marić iz Mačkata, Poljoprivredno gazdinstvo Radeljić sa Tubakovom rakijom od šljive, Pršutana „Aćim”d.o.o., Poljoprivredno gazdinstvo Svetozar Dabić Alin Potok sa zlatiborskim livadskim medom, te Borivoje Šišović, sakupljač darova prirode poznat kao Zlatiborski pokretni žbun.

Ovogodišnji “Good food & wine festival” organizuje udruženje ”Centar Spektar”, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za privredu grada Beograda
i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930