fbpx
T-Info Turizam

Zlatibor se predstavlja u Novom Sadu

Nakon uspešne letnje sezone koju je obeležio porast broja turista i ostvarenih noćenja, Turističku organizaciju Zlatibor u narednom periodu očekuje niz promotivnih aktivnosti među kojima je Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu na kome se Zlatibor predstavlja od 03. do 05.oktobra 2019.godine.

Novosadski sajam turizma 2019 – Izvor: TO Zlatibor

Novosadski sajam turizma na kome “zlatna planina” promoviše predstojeću zimsku sezonu svečano je otvoren 03. oktobra u 10.00 časova, a otvaranju
u hali “Master” prisustvovao je i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Prvog dana novosadskog sajma štand Zlatibora bio je okružen brojnim posetiocima. Zlatibor svake godine privlači veliki broj turista iz Novog Sada i cele Vojvodine, pa je ovaj sajam prava prilika da se starim i budućim turistima predstave novi sadržaji i turistička ponuda najposećenije srpske planine. Posetioci ovogodišnjeg sajma najviše su zainteresovani za cene hotelskog i apartmanskog smeštaja za predstojeću zimu, ponudu ski škola i adrenalinske sadržaje. Veliku pažnju posetilaca privlače i atrakcije u okolini Zlatibora kao što su Stopića pećina, Gostiljski vodopad, muzej “Staro selo” u Sirogojnu, kao i otvaranje najduže panoramski gondole na svetu koja će povezivati centar Zlatibora i najviši vrh Tornik.

Novosadski sajam turizma 2019 – Izvor: TO Zlatibor

Pored stalnih i potencijalnih turista štand Zlatibora bio je interesantan brojnim medijima, poslovnim saradnicima, turističkim agencijama, a gosti na štandu bili su i učenici srednje Ugostiteljsko-turističke škole iz Novog Sada, koji u okviru praktične nastave organizuju posetu Zlatiboru, kao jednoj od najatraktivnijih destinacija Srbije.

Novosadski sajam turizma 2019 – Izvor: TO Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor na novosadskom sajmu predstavlja se u okviru štanda TO Regije Zapadna Srbija, a sajam je za sve zainteresovane posetioce otvoren do subote 05. oktobra.

Izvor: TO Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031