fbpx
T-Info Turizam

Zlatibor učestvuje na Conventa berzi u Ljubljani

Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na “Conventa“, poslovnoj turističkoj berzi u Ljubljani, koja se održava 23. i 24. januara 2019.godine. Conventa se održava 11. put za redom i na jednom mestu okuplja preko 100 kompanija koje organizuju poslovne skupove, “insentive” i tim bilding putovanja za svoje klijente iz celog sveta. Ovom prilikom su organizovana predavanja i radionice na teme organizacija događaja, trendovi u organizovanju timbildinga…

Izvor: TO Zlatibor

Prvog dana sajma na štandu Zlatibora održano je preko 20 sastanaka sa predstavnicima agencija i kompanija iz Evrope i celog sveta koje se bave  organizacijom velikih poslovnih skupova. U potrazi za novim destinacijama brojne agencije prepoznale su Zlatibor kao veoma perspektivnu MICE destinaciju, a najveće interesovanje bilo je od strane agencija iz Poljske i Rusije.

Za Zlatibor su zainteresovane i agencije iz Italije, Francuske, Turske, kao i agencije iz zemalja regiona kojima je Zlatibor već poznata destinacija. Na sastancima je prezentovana celokupna ponuda Zlatibora i veliki kapaciteti za organizaciju poslovnih skupova, kao i to da destinacija raspolaže velikim smeštajnim kapacitetima visoke kategorije. Posebno je privlačna činjenica da na Zlatiboru postoji mogućnost organizovanja velikog broja izleta i raznovrsnih aktivnosti u prirodi.

Turistička organizacija dogovorila je posete Zlatiboru za predstavnike nekoliko evropskih i svetskih kompanija koje će na planini organizovati velike poslovne skupove u narednom periodu.

Izvor: TO Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031