fbpx
T-Info Turizam

Zlatiborska zelena tura predstavljena na Sajmu korišenih vozila

Prošle nedelje posetioci Sajma korišćenih vozila su imali priliku da se po drugi put upoznaju sa ovogodišnjom ponudom automobila pod nazivom „Platiš danas, voziš sutra“. Predstavnici Turističke organizacije Zlatibor promovisali su predstojeću letnju sezonu kroz saradnju sa firmom „Vozim na struju“ uz dobro poznati projekat „Pokreni zelenu turu“.

Neposredno po završetku Beogradskog sajma novih automobila, na ovom sajamu je prisutnim posetiocima uz biranje raznovrsnih četvorotočkaša, bila predstavljena budućnost automobilizma, projekat Turističke organizacije Zlatibor i firme „Vozim na struju“ sa 100% ekološki prihvatljivim vozilima na struju. Na štandu su se pored gradskih auta mogli videti laka dostavna vozila, kao i bicikle koje imaju elektro asistenciju, koje se mogu koristiti kao i običan bicikl. Ova saradnja već je dobro razrađena gde posetiocima „zlatne planine“ omogućeno da isprobaju elektro vozila i na taj način se utiče na podizanje svesti po pitanju zaštite životne sredine i održivog razvoja.

Vozila i bicikl u ponudi Turističke organizacije Zlatibor se mogu iznajmiti za ture obilaska Sirogojna, Stopića pećine, Vodopada u Gostilju, Ljubiša, El Paso tematskog parka ili Mokre Gore, Drvengrada sa Šarganskom osmicom. Za ture su sve ulaznice za posete uključene u aranžman, a vozila je takođe moguće iznajmiti i u sopstvenoj režiji i osmisliti svoju turu. Vozila se iznajmljuju u zgradi Turističke organizacije Zlatibor, a moguće ih je preuzeti i u hotelu Buket.

Široka lepeza brojnih izlagača automobila, vozila na električni pogon najpoznatijih marki, četvorotočkaša, dvotočkaša i ostalih pratećih delova automobilizma nikoga nije ostavila ravnodušnim. Upravo iz tog razloga organizatori drugog Sajma korišćenih vozila se mogu pohvaliti velikim uspehom i velikim brojem prodatih automobila. Promovisanjem zelene ture Turistička organizacija Zlatibor je sve posetioce upoznala sa bogatom ponudom i pozvala na odmor i brojne druge aktivnosti po kojima je Zlatibor poznat u letnjem periodu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930