fbpx
T-Info Turizam

Zlatiborski novembarski popusti

Zlatiborski hotelijeri su za jesen 2019 pripremili zanimljive aranžmane za sve posetioce, koji imaju vremena da ugrabe par dana odmora. Većina hotelijera nude u ovom periodu nude trodnevne (dve noć) i četvorodnevne (tri noći) aranžmane na bazi polupansiona ili kao noćenje sa doručkom. Kako bi se privukli gosti hotelijeri nude popuste za dodatne sadržaje, dok je korišćenje bazena, sauna i đakuzija uglavnom besplatno. Pojedini hoteli gostima daju i besplatne ulaznice za Dino park Zlatibor. Kao posebnu pogodnost nudi se besplatan boravak za mlađu decu.

Hotel Palisad je za novembarske praznike pripremio aranžmane po cenama od 35 – 71 evro za noćenje. U aranžmane su uključeni popusti za ručak restoranu Zlatni bor (10%) i za usluge Relax & Beauty centra (20%), besplatno korišćenje teretane, kao i ulaznica za porodični dan u Dino parku.

U hotelu Mona su za novembar pripremili wellness predah gde četvorodnevni (tri noćenja) aranžmani koštaju od 93 evra po osobi. Za goste koji se odluče za ove aranžmane domaćini su obezbedili besplatnu igraonicu za najmlađe, rekreaciju u fitense centru, kao i uživanje u bazenima velnes centra, saunama i parnom kupatilu…

Prvi zlatiborski hotel sa pet zvezdica, hotel Tornik je za “jesenovanje” pripremio trodnevni paket (dva noćenja) za dve osobe po ceni od 190 evra. Gostima je na raspolaganju neograničeno korišćenje SPA&Wellness centra, korišćenje dečijeg aqua parka.

Hotel Iris u ovom periodu odobrava popuste od 10% (za dva noćenja) do 20% (za pet i više noćenja), besplatnu kartu za dino park za decu do 12 godina, kao i neograničeno korišćenje Spa centra uključujući bazen, saunu, slanu sobu, tople klupe i teretanu. U hotelu Mons u ovom periodu odobravaju popust od 25%. Hotel Mir je pripremio trodnevni aranžman (dva noćenja) za dve osobe po ceni od 99 evra uz besplatno korišćenje teretane, saune i đakuzija…

Posebne pogodnosti je pripremio hotel President gde je na dva plaćenja noćenja treće gratis, a ako platite tri noćenja onda dobijate dva noćenja gratis.

Pored hotela jesenje ponude imaju i izdavaoci u privatnom smeštaju koji imaju popuste od 10% – 30% tako da se cena zakupa apartmana kreće od 15 do 30 evra zavisno od veličine i lokacije.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031