fbpx
Info Vesti

Anketa o saobraćaju u opštini Čajetina

U okviru Programa “Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU…” pripremljena je anketa o kretanju i saobraćaju na području Čajetine i Zlatibora. Ova anketa će poslužiti kao statistička osnova za izradu “Plana održive urbane mobilnosti (POUM)” kako bi se saobraćajna infrastruktura u naseljenim mestima Čajetina i Zlatibor unapredila.

Izrada plana je deo aktivnosti koje finansira Vlada Švedske, a realizuje Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO) u partnerstvu sa Švedskom asocijacijom lokalnih vlasti i regiona (SALAR).

Anketa ima devetnaest pitanja u kojima se od građana traže informacije o vremenu koje provode u saobraćaju, koja prevozna sredstva koriste, koji su po njima najveći problemi u saobraćaju.

Autori su dali i jedno pojašnjenje kada su u pitanju prva dva pitanja. Ukoliko ne živite na Zlatiboru ili u Čajetini pod rubrikom “other” treba upisati naseljeno mesto u kome živite. To mogu biti naselja na teritoriji opštine Čajetina (Gostilje, Kriva Reka, Jablanica, Šljivovica…), kao i naselja na teritoriji drugih opština (Užice, Nova Varoš, Sevojno…).

Anketi možete pristupiti ovde

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930