fbpx
Izbori Politika Vesti

Lokalna rešenja za republičke probleme

Mi iz Zdrave i Bolje Srbije znamo koji su to problemi naših opština, naše Šumadije, Zapadne, Istočne i Južne Srbije, Srema, Bačke i Banata, našeg Kosova i Metohije jer ih i sami svakog dana vidimo i rešavamo, zato smo sigurni da i našu državu možemo da uredimo, kao što smo opštine koje vodimo – izjavio je Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije i nosilac liste ”Zdrava Srbija – Bolja Srbija”.

Sve što smo radili na lokalnom nivou, sva dosadašnja iskustva i pozitivne rezultate iz Čajetine i Topole prenećemo i na celu Srbiju. Zahvaljujući našem ozbiljnom i odgovornom radu, opština Čajetina postala je jedna od najbogatijih lokalnih samouprava u Srbiji i među retkim opštinama u kojoj nema nezaposlenosti i ”bele kuge”, dok je Topola od male šumadijske varošice, sada poželjna sredina za život i rad, i šumadijska Toskana – ističe Stamatović.

Nama trebaju odgovorni ljudi koji će da ulažu u struku i znanje, i koji će da rade u opštem interesu, zanemarujući svoje lične interese. Ostali smo dosledni onome zašto su nas građani birali i naš zadatak je da radimo za njih i da im pomažemo, a ne da oni budu u našoj službi – zaključio je Stamatović.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031