fbpx
Izbori Politika Vesti

Proglašena izborna lista Zdrave Srbije za lokalne izbore u Sevojnu

Opštinska izborna komisija u Sevojnu je u subotu 19.februara proglasila izbornu listu Zdrave Srbije. Ovo je druga izborna lista koja je proglašena za lokalne izbore u Sevojnu, prva je bila izborna lista SNS, SPSa i PUPSa.

Zdrava Srbija (ZS) ove godine izlazi samostalno na lokalne izbore u Sevojnu i očekujemo da naši članovi budu i u novom sazivu lokalnog parlamenta, naravno, u mnogo većem broju, kako bismo pokazali da umemo i da hoćemo da sve naše iskustvo i znanje primenimo na dobrobit svih građana Sevojna. Gde god je Zdrava Srbija u vlasti iza nje stoje rezultati i ono što obećamo uvek i ispunimo.  – rekao je predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović nakon što je lista “Milan Stamatović – Zdravo da pobedi Avram Ilić” predala listu svojih kandidata za predstojeće lokalne izbore u ovoj užičkoj gradskoj opštini.

Ovim činom potpisujemo ugovor sa narodom, dodao je Stamatović, naglasivši da Zdrava Srbija u svom programu nudi decentralizaciju kako bi se svi delovi Srbije ravnomerno razvijali. U fokusu će nam biti rešavanje lokalnih komunalnih problema, stvaranje uslova za nova radna mesta i razvoj poljoprivrede i turizma, uz naglasak da subvencije ostaju našim privrednicima i poljoprivrednicima i domaćim kompanijama.

Odbornici Zdrave Srbije će insistirati da se maksimalno poštuju propisi u oblasti zaštite životne sredine, kako bismo našoj deci ostavili zdravu vodu, zdrav vazduh i zdravu hranu, jer oni to zaslužuju. Stara poslovica kaže: Kako siješ, tako ćeš i da žanješ, i ukoliko želimo da naši mladi ostanu na svojoj dedovini i da tu stvaraju uslove za dobar i kvalitetan život svojih porodica, mi stariji se moramo potruditi da im ostavimo dobre početne uslove za ostvarenje njihovih želja i ciljeva, zaključio je Stamatović

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

January 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031