fbpx
Izbori Politika Vesti

Stamatović posetio Čenej

Predsednički kandidat Milan Stamatović danas je posetio vojvođansko selo Čenej, gde je razgovarao sa meštanima.

Aktuelna vlast ne misli na seljaka i ne pomaže razvoj poljoprivrede već ima nameru da potpuno uništi individualne poljoprivrednike jer ne haje za vapaj seljaka i, zarad tuđeg interesa, ima nameru da primeni sporazum sa EU po kome će stranci od 1. septembra moći da pokupuju svu najbolju srpsku zemlju – izjavio je Milan Stamatović, kandidat za predsednika Srbije.

– Samo ”slepci”, kako ih vi Vojvođani zovete, ili raspikuće, kako mi Zlatiborci kažemo, prodaju zemlju – pravi domaćini nikada ne otuđuju svoje oranice koje im donose prinose i obezbeđuju osnovne uslove za život – rekao je Stamatović i dodao da iste muke muče i vojvođanskog i šumadijskog seljaka i da Vučićev režim želi da zatre sve male poljoprivredne proizvođače jer očigledno ima interes da protežira samo velike strane sisteme i misteriozne tajkune.

Obećavam svim našim seljacima i farmerima da ćemo im vratiti dostojanstvo i da ćemo pokrenuti domaću proizvodnju, jedino tako možemo državu izvući iz ove ekonomske krize, kako mladi ne bi napuštali svoja sela i odlazili iz zemlje – ističe Stamatović i pojašnjava da je država dužna da stvori sve preduslove za život na selu i obezbedi sigurnost za duži vremenski period.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930