fbpx
Izbori Politika Vesti

Zlatiborci nastavljaju gradnju gondole

Nenarodna Vlada iz Beograda kojoj zakon očigledno „leži u topuzu“, nama Zlatiborcima preti krivičnim prijavama i hapšenjima ukoliko se drznemo da nastavimo gradnju „Zlatne gondole“ jer tobože ne poštujemo zakon i gradimo bez građevinske dozvole, a mi im poručujemo evo nas, eto vas državnih raspikuća Vučića i svih vaših vučića, a uskoro biće i nova „Zlatiborska narodna moba“ – najavio je predsednički kandidat Milan Stamatović, uprkos pretnji hapšenjima, nastavak gradnje, navodeći reči svetog starca Vukašina svojim dželatima: “Samo ti, dijete, radi svoj posao”.

Gradnja gondole će se nastaviti uprkos pritiscima državnih raspikuća koji nas optužuju da činimo krivično delo i gradimo bez tehničke dokumentacije mimo zakona – kaže Stamatović i pita kako je moguće da tamo gde je SNS na vlasti može da se gradi bez građevinske dozvole, da se izgrađeni objekti stavljaju u funkciju iako nemaju upotrebnu dozvolu i da te iste objekte svečano otvaraju visoki državni funkcioneri pa i jedna ministarka pravde?!

Milan Stamatović podseća da je u Užicu, u prisustvu naprednjačkog gradonačelnika, lift namenjen i osobama sa invaliditetom i majkama sa decom u kolicima, bez upotrebne dozvole, svečano otvorila ministarka pravde lično, i da usred u Novog Pazara, na samo kilometar-dva od najstarijeg hrama na Balkanu, Crkve svetog Petra, i zidina starog Rasa, narodni poslanik Muamer Zukorlić, u zamenu za podršku Vučićevoj predsedničkoj kandidaturi, i uz “halal sertifikat” ministarke građevine, bez ijedne ovovremene dozvole, licemerno se pozivajući na licemerno se pozivajući na osmanlijske fermane iz dalekih zemana 16. veka. slobodno zida svoju rugobu do neba.

Komantar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Zato je Srbija na tim granama kada u njoj radi svako šta hoće. Onaj koji ne poštuje Zakone kao predsednik opštine šta li bi tek radio kada bi postao predsednik države ili ne daj Bože da postane guverner Narodne banke ili ministar finansija. Zato su Srbi i rastureni svuda po svetu jer ne poznaju nikog iznad sebe već samo svoj džep i svoj trbuh. Da je pameti svima bi bilo dobro i svi bi bili složni. Ovako onaj ko krši Zakone kršio ih je uvek. Zato su u Hagu onoliko srpskih glava, zato su Srbi bezkućnici. Srbin tek zakukumavči i traži drugog Srbina tek kada izgubi kuću i pola familije…..

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930