fbpx
Biznis Lokalna privreda Vesti

Nova radna mesta u opštini Čajetina

Prema podacima Nacionalne službe za zapošljavanje trenutno su otvoreni konkursi za nova radna mesta u kompanijama Tehnometal, Era packing, PK Zlatibor i Stan projekt.

Kompanija Tehnometal traži dva radnika za rad u prodaji. Potreban je treći stepen stručne spreme za rad u smenama na određeno vreme. Era packing takođe ima otvoren konkurs za dva radna mesta. Ovde se traži četvrti stepen stručne spreme mašinskog smera, posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Predviđeno je angažovanje na određeno vreme za smenski rad.

Visoku stručnu spremu traže kompanije PK Zlatibor i Stan projekt. PK Zlatibor ima otvoreno radno mesto u računovodstvu i traži se VII-1 stepen stručne spreme, obavezno posednovanje vozačke dozvole B kategorije, srednji nivo znanja engelskog jezika, kao i poznavanje interneta i programa Word i Exel. Stan projekt traži građevinskog inžinjera VI stepen stručne spreme uz obavezno posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Kandidati moraju da imaju srednji nivo znanja engleskog jezika i viši nivo znanja u radu sa programima Word, Exel i Autocad 2D i viši nivo poznavanja interneta.  Planiran je rad van prostorija poslodavca, na terenu kao i rad u smenama.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031