fbpx
Info Republika Servisne informacije Vesti

Novo radno vreme opštinske uprave

U skladu sa Odlukom o proglašenju vanrednog stanja („Službeni glasnik RS“ broj 29/20), Uredbom o merama za vreme vanrednog stanja („Službeni glasnik RS“ broj 31/20) i Uredbom o organizovanju rada poslodavaca za vreme vanrednog stanja („Službeni glasnik RS“ broj 31/20) Opštinska uprava opštine Čajetina obaveštava stranke sledeće:

 1. Radno vreme Opštinske uprave opštine Čajetina je radnim danima (ponedeljak-petak) od 7,00 do 15,00 časova i rad sa strankama je od 8,00 do 13,00 časova.
 2. U kancelarijama ne sme u jednom trenutku biti više od jedne stranke, a u sali pisarnice više od dve. Sve stranke i zaposleni dužni su da budu na fizičkoj distanci od bar jednog metra.
 3. Apeluje se na stranke da sve zahteve podnose elektronski, kako ne bi bez preke potrebe dolazili u prostorije Opštine, i to:
  – sve Zahteve koji se dostavljaju u pisanoj formi preko pisarnice, zajedno sa uplatnicama, dostavljati skenirano na e-mail nacelnik@cajetina.org.rs
  – sve Zahteve van objedinjene procedure, koji se podnose urbanizmu stranke mogu pronaći na zvaničnom sajtu Opštine,
  – Zahteve za izvode i uverenja podnositi preko Virtuelnog matičara na zvaničnom sajtu Opštine,
 4. Prekidaju se sve izborne radnje u sprovođenju izbora za narodne poslanike, Skupštine AP Vojvodine i odbornike skupština opština i gradova, koji su raspisani za 26. april 2020. godine. Sprovođenje izbornih radnji nastaviće se od dana prestanka vanrednog stanja.
 5. Stranke koje ipak dolaze u prostorije Opštine, moraju imati zaštitne maske na licu i higijenske rukavice na rukama.
 6. Telefon za dodatne informacije u periodu od 7,00 do 15,00 časova je +381 31 3831 151NAČELNIK
  OPŠTINSKE UPRAVE
  Milica Stamatović

Izvor: cajetina.org.rs

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo