fbpx
Biznis Promo Tehnopolis Vesti Zanimljivo

Novogodišnja rasveta

Vreme praznika dolazi a ključni element novogodišnje atmosfere su ukrasna rasveta. Na tržištu se mogu kupiti različiti tipovi svetlećih ukrasa a danas se najčešće postavljaju LED novogodišnje rasvete kako zbog niže cene tako i zbog manje potrošnje električne energije.

Na internetu se mogu naći brojni saveti za postavljanje rasvete, kao i ideje za prazničnu dekoraciju. Ovo je dobra ideja za male projekte i ličnu upotrebu ali kada su u pitanju poslovni objekti najbolje je postavljanje novogodišnje rasvete prepustiti profesionalcima.

Za turističke objekte postavljanje profesionalne novogodišnje rasvete je veoma važan zadatak. Dobro pripremljena novogodišnja rasveta je idealna za praznično fotografisanje. Uz kvalitetnu dekorativnu rasvetu fotografije turističkog objekta će biti objavljivane na društvenim mrežama i lako mogu postati viralne. Ovo je i odličan vid besplatnog marketinga, gde se potencijanim gostima nudi atmosfera za pamćenje.

Ovo otvara novo pitanje kako pronaći kompaniju koja će estetski ali i tehnički ispuniti sve želje i zahteve u postavljanju novogodišnje rasvete.

Najbolji način da se odabere kompanija kojoj će se poveriti priprema novogodišnje rasvete su reference kompanija. Jedna od najpoznatijih preduzeća za izradu LED novogodišnje rasvete je SZR GT Light iz Užica.

Ova kompanija je ugrađivala dekorativnu rasvetu na brojnim objektima kako u zemlji tako i u inostranstvu. Novogodišnja rasveta na Zlatiboru i u Čajetini je prethodnih godina bila delo zaposlenih u SZR GT Light, kao i praznična rasveta u Nišu i Novom Pazaru. Ova kompanija je postavljala ukrasnu rasvetu u hotelima „Mona“, „Iris“, „Buket“, „Zlatiborski konaci“, Brvnara „Tri zvezde“ na Zlatarskom jezeru, kao i u tržnim centrima Ada mol i Šoping centar Karaburma.

Imajući u vidu situaciju sa energentima SZR GT Light je za ovu sezonu pripremio rasvetu modernog dizajna i male potrošnje. Tako su pripremljeni novogodišnji ukrasi dimenzija velikih dimenzija (230 cm x 120 cm) u dve boje koji imaju potrošnju od 21 W. Ovi ukrasi se mogu postaviti na ravnim površinama kao što su platoi, trgovi, travnjaci… U kompaniji su pripremili i module koji omogućavaju solarno napajanje novogodišnjih ukrasa. I treba podsetiti da svi ukrasi ispunjavaju IP 54 standard, mogu se postavljati na mestima sa puno snega i pripremljeni su za rad na niskim temperaturama. U kompaniji su ponosni na visok kvalitet izrade rasvete, niske cene i dug period eksploatacije uz dvogodišnju garanciju.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930